Lepaa 2019 näyttely

Kubota (Maarakennus- ja ympäristökoneet) 

  • Perustaja: Gonshiro kubota 
  • Perustettu: Helmikuu 1890, osakan prefektuuri Japani
  • Työn tekijöiden määrä: 38291
  • Tytäryhtiöt: Kverneland Group, Kubota-Chemix, Kubota Austraalia PTY LTD.
  • Toimitusjohtaja: Masatoshi kimata (8.7.2014)
    Konekesko aloitti kibota tuotteiden maahantuonnin Suomessa vuonna 1977.
    Kubota Corporation on Japanilainen, maailman suuin Disel moottoreilla varustettujen                         ,pientraktoreiden,ruohonleikkureiden  ja pienkaivukoneiden valmistaja.
    Kubota valmistaa työkoneet  kokonaan itse.  Moottori,  voimansiirto, sekä hallintalaitteet on jo            suunnittelu vaiheessa mitoitettu yhteen sopiviksi, sekä huoltokoneet huomioiden.
    
   Kubota palvelee vaativissa ammattikäytössä luotettavasti, taloudellisesti ja pitkäaikaiseksi.
   Tuottteita maatalouteen: Traktorit, Puimurit, Työkoneet, Tarkkuusleikkurit,  Ruohonleikkurit ja           etukuormaajat. Ympäristökoneet: Kiinteistökoneet:  Kiinteistötraktorit, Lava-ajoneuvot,                       Ruohonleikkurit ja Traktorit.

  Kubota moottorit ovat sekä disel. että bensíni- tai kipinäsytytysmuotoja, jotka vaihtelevat pienestä      0,276l moottorista 6.1l moottoriin, sekä ilmanjäähdytytteisinä, että  nestejäähdytteisinä malleina          luonnollisella ilmankirtoon ja pakoputkella induktiolla.

 Vuodesta 2015 lähtien Storker on toiminut kubotan virallisena maahantuojana Baltiassa ja vuodesta   2019 lähtien Suomalisen tytäryrityksenä kautta myös Suomessa.
 Stokerilla on alalta yli 25 vuoden kokemus. Ostettuaan vuonna 2018 Suomalaiseb Teräosa oy:n   joka  jatkaa tytärýritys Stokker oy:n sillä on yli 30 vuoden kokemus myös Suomen markkinoista.

 Stokker tuo saataville Suomeen täyden Kubotan valikoiman ajoleikkureita ja traktoreita, sekä näiden   varaosat. Stokkerin liikevaihto oli yli 130 miljoonaa Euroa ja henkilökuntaa sillä on yli 600 henkeä.

 Tiedot löytyi Kubotan omilta sivuilta ja Wikipediasta.
  
Kuvia vielä loppuun:

      

                                                      













































Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4.5