Topin vika viikko 18

Vk 18

Oli haikea fiilis ku tiesi että kohta tämä loppuu. Viihdyin siellä ihan hyvin.
Eräs asiakas pyysi minua kantamaan mullat hänen autoonsa ja autoin ne kantamaan sinne autoon. Hän antoi minulle palkkion. "Pidä se kolikko vaan itselläsi" Kun vein hänen kärryt. sanoin että en mä tarvi mut hän halusi antaa sen minulle.  50 senttiä sain.

Siivottiin ja laiteltiin kasveja.  Ja lajittelimme roskia tosi paljon.  Seka ja energia jäte meni sekasin.
Kumpi oli mitäki. Mutta hyvin selvittiin.

Löin myös kerran vasaralla sormeen. Se ei ollut kivaa.
Ja aina kun kastelin kasveja sillä ihmeen vesiputkella missä oli sellai osa mistä tuli vettä kun painoi nappia, niin kastelin myös itteni sillä. En tiiä miten aina onnistuin. Heh 😃

Aika samanlainen viikko kun muutkin viikot. Minusta ei ole kiva jankuttaa joka kirjotuksessa niitä samoja työ tehtäviä. Kouluun oli kyllä ikävä.  Upotus kastelin hortenssiaa, se oli uutta minulle. Ja pumppu kärryjä käyteltiin paljon



YLEISESTI KOKO KUUKAUDELTA:

  •         Asiakkaat kyseli paljon vaikeita kysymyksiä. Esim... Missä ruohon siemenet, Miten                    hoidetaan sitä ja tätä ja kyseli tarjouksista.

  • Oli paljon kivoja ja vähän huonoja palauttetita aiakkailta. " Sinut on huonosti perehdytetty", " Kyllä sinun pitäisi tietää"  ja oli myös paljon hyviä kommentteja " Kiitos, sinusta oli paljon apua" ,"Hyvä että tervehdit vaikka et osaisi välttämättä auttaa". 
  • Aika hyvin asiakkaat otti vastaa ku ei tiedä, että on tullut koulusta tekemään töitä. Se oli helpottavaa , että suurin osa ihmisistä ymmärsi sen ettei me kaikkea voida vielä tietää. 
    • Yksi vamhempi asiakas oli kiva. Kyseli mitkä sitä kasvista oli kauneimpia. Ja otti minun mielestä kauneimmat kasvit. Kiitti oikeen ahkerasta ja hyvästä avusta ja kysyi "Oletkon täällä vielä pitkään harjoittelussa" ja sanoin että tämä viikko.  Hän sanoi "harmi" oli niin vikuttunut avustani.

Oli ihan hyvä toppi jakso.  Tykkäsin olla.
Mutta harmittamaan jäi että melki koko kuukausi samaa työtä. Olisin toivonut moni puolisempia tehtäviä.


Opin paljon kasveista. Suurinta osaa kasvia en ole ennen kuullut ja hoidoista opin. Ja joihinkin kasveihin tarvitaan tyttö ja poika kas

Opin lajittelemaan roskia.




















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4.5